Реал Мадрид се очаква да направи много сериозен разход за

...
Реал Мадрид се очаква да направи много сериозен разход за
Коментари Харесай

Реал Мадрид започва продажбата на играчи с Хамес, но ще има още

Реал Мадрид се чака да направи доста сериозен разход за привличането на нови попълнения, които са набелязани от старши треньора Зинедин Зидан. Прогнозните данни са, че „ кралете “ ще изразходват 540 милиона евро за нови играчи. В този проект влизат играчи като Милитао (за който към този момент бяха платени 50 милиона евро), Погба, Ндомбеле, Йович, Ериксен и Азар.

Списъкът на футболистите, които ще бъдат продадени от Реал Мадрид се оглавява от Хамес Родригес и Гарет Бейл, само че има повече имена, които попадат в листата на играчи, с които Зидан е подготвен да се раздели.

Байерн Мюнхен може да откупи напълно правата на Хамес за сумата от 42 милиона евро, само че немският клуб е малко евентуално да се възползва от тази уговорка записана в съглашението с Реал Мадрид.

Колумбийският футболист ще се завърне в Реал Мадрид, само че единствено, с цел да бъде продаден. „ Кралете “ се чака да изискат за Родригес 65 милиона евро.

Гарет Бейл също е разгласен за обмен, а поставената му цена е 70 милиона евро.

Другите играчи, които са извадени на „ сергията “ са Иско Аларкон (за 60 милиона евро), Мариано Диас (20 милиона евро), Маркос Йоренте (15 милиона евро), Кейлор Навас (12 милиона евро), Матео Ковачич (35 милиона евро), Дани Себайос (20 милиона евро), Тони Кроос (80 милиона евро).

Има футболисти, чието бъдеще зависи от идването на Пол Погба на „ Сантиаго Бернабеу “. Тони Кроос имаше жизненоважен статут за Реал Мадрид през последните години, само че имаше толкоз нередовно показване тази година, че водачите в Реал Мадрид са разочаровани от него.

Ковачич и Йоренте сигурно нямат място в тима на Реал Мадрид, до момента в който Себайос ще бъде продаден единствено с алтернатива, която ще разрешава на „ кралете “ да си го върнат назад.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР