Реал Мадрид се класира за пети пореден път на финал

...
Реал Мадрид се класира за пети пореден път на финал
Коментари Харесай

Реал пак е на финал на световното клубно първенство

Реал Мадрид се класира за пети следващ път на край на международното клубно състезание. Това стана след победа с 4:1 над Ал Ахли. На финала на шампионата в Мароко Белия балет ще се изправи против Ал Хилал от Саудитска Арабия.

Противно на упованията Ал Ахли стартира по-активно. В първия половин час отборът пропусна две положения – Шериф и Абделмонем биха над вратата. После Родриго уцели греда за първенеца на Европа. А в 42-ата минута Винисиус вкара за 0:1.

В началото на втората част вратарят на Ал Ахли Мохамед Ел Шенауи избави удар на Родриго. Топката обаче стигна до Валверде и той не пропусна при добавката – 0:2.

Египтяните обаче се върнаха в мача в 64-ата минута. Камавинга направи дузпа, а Али Маалул осъществя за 1:2. Реал също получи дузпа – три минути преди края на постоянното време. Ударът на обаче беше избавен от Ел Шенауи.

Във втората минута на добавеното време Родриго направи 1:3, а в осмата младокът Серхио Арибас вкара за 1:4. 21-годишният Арибас се беше появил секунди по-рано на терена.

90+8: Sergio Arribas subbed on
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР