Реал Мадрид се класира за осминафиналите в Купата на краля

...
Реал Мадрид се класира за осминафиналите в Купата на краля
Коментари Харесай

"Реал" на осминафинал за Купата на краля след луд мач


" Реал " Мадрид се класира за осминафиналите в Купата на краля след изстрадал триумф против " Елче "! Грандът завоюва с 2:1 с поврат в продълженията, когато бяха маркирани и трите попадения. Домакините поведоха в 103' посредством Гонсало Верду, само че отборът на Карло Анчелоти изтръгна успеха с голове на Иско в 108' и на резервата Еден Азар в 115'.

Мачът ще се запомни и с двата червени картона - на Марсело от " Реал " в 102', и на Пере Мия от " Елче " в последните секунди.



Аутсайдерът владееше самодейността преди почивката и единствено отличните изяви на вратаря Андре Лунин резервираха нулевото тъждество.

" Реал " се активизира след почивката, пропуски обаче направиха Марсело, Каземиро и Винисиус Жуниор. Така разногласието се реши с продължения.

В 102' Моренте се измъкна от отбраната на " Реал " и принуди Марсело да го фаулира като финален човек в защита, за което бразилецът получи пряк червен картон. Верду извърши директния свободен удар, топката се отби в стената и попадна още веднъж в играча на " Елче ", който не сбърка при добавката - 1:0.

Въпреки че остана с 10 души, " Реал " реализира напън и изравни 5 минути по-късно посредством Иско, който засече отскочила топка в наказателното поле.

" Лос Меренгес " нанесоха съкрушителния удар в 115', когато появилият се като промяна Еден Азар направи страховит пробив и преодоля вратаря Вернер.

" Елче " означи гол в последните секунди, който обаче не беше зачетен поради нарушаване в хода на офанзивата. За разногласията след съдийското решение Мия от състава на домакините си изкара втори жълт картон.

Снимка: Getty Images

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР