Реал (Мадрид) се класира за финала в Суперкупата на Испания,

...
Реал (Мадрид) се класира за финала в Суперкупата на Испания,
Коментари Харесай

"Реал" пречупи "Барселона" в голово зрелище и ще играе за купа

Реал " (Мадрид) се класира за финала в Суперкупата на Испания, откакто победи огромния си противник " Барселона " в зрелищен конфликт - 3:2. Срещата се реши след продължения, като в постоянното време приключи 2:2.

Белите два пъти повеждаха преди каталунците да съумяват да се върнат в резултата. Винисиус Жуниор откри в 25-ата минута, само че четири минути преди почивката Люк Де Йонг вкара с огромна доза шанс. Капитанът на " Реал " Карим Бензема се разписа в 72-ата минута, само че в 83-ата Ансу Фати осъществя, с цел да вкара срещата в продължение.

В него " Барселона " направи няколко пропуща, а " Реал " се възползва в 98-ата минута, когато прецизен беше Федерико Валверде.

Въпреки провалянето " Барселона " остави положителни усещания с играта си. Каталунците демонстрираха нормалните си недостатъци в отбрана, само че в нахлуване сътвориха доста неприятности за " Реал ".

Турнирът за Суперкупата на Испания се организира в Саудитска Арабия, на стадион " Крал Фахд " в Рияд.

Вторият полуфинал е в четвъртък, като в него се срещат " Атлетико " (Мадрид) и " Атлетик " (Билбао). Финалната среща е в неделя (16 януари).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР