Реал Мадрид се класира за финала на Световното клубно първенство,

...
Реал Мадрид се класира за финала на Световното клубно първенство,
Коментари Харесай

Реал и Ал Хилал ще спорят за трофея на Световното клубно първенство

Реал Мадрид се класира за финала на Световното клубно състезание, което се организира в Мароко, откакто отстрани на полуфиналите Ал Ахли с безапелационното 4:1. На стадион „ Принц Мулай Абделах “ в столицата Рабат европейският клубен първенец не остави подозрение в превъзходството си и ще спори за трофея в събота вечер със саудитския Ал Хилал .
Родриго и Дани Себайос честват третия гол във вратата на Ал Ахли.
Винисиус Жуниор откри резултата за „ белия балет “ в края на първото полувреме. В началото на второто Федерико Валверде повиши на 2:0, само че Ал Ахли съумя да понижи изоставането си след точната намеса на Али Маалул от дузпа.

Три минути преди края на постоянното време Лука Модрич пропусна от бялата точка, само че попадения на Родриго и влезлия от аварийна пейка Серхио Арибас сложиха точка на разногласието в интерес на възпитаниците на Карло Анчелоти.

Така първенците на Испания ще играят за пети път на финала на Световното клубно, като до момента нямат проваляне в спор за трофея – Кралският клуб има четири финала и четири триумфа, рекордьор по оценки в конкуренцията. За последно мадридчани надвиха над Ал Аин от ОАЕ с 4:1 през 2018. Ал Хилал е първият саудитски отбор, който стига до мач за трофея. Финалът е в събота от 21:00 часа българско време. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР