Реал (Мадрид) се класира за елиминационната фаза на Шампионската лига.

...
Реал (Мадрид) се класира за елиминационната фаза на Шампионската лига.
Коментари Харесай

Край на страданията - Реал спаси честта си и е на осминафинал в Шампионската лига

Реал (Мадрид) се класира за елиминационната фаза на Шампионската лига. След всички премеждия, които " кралете " претърпяха в група В, селекцията на Зинедин Зидан запази своята чест. Испанският исполин финишира на първа позиция, печелейки основното си домакинство на Борусия (Мьонхенгладбах) с 2:0. Триумфът, гарниран и с неверната стъпка на Шахтьор (Донецк), изстреляха " лос меренгес " на върха.

Борусия също продължава напред, само че под №2, защото в другата среща Интер и гореспоменатите украинци приключиха при самоубийственото 0:0.
 ВАР открадна вниманието от Мидтиланд и Ливърпул, Аталанта също продължава на осминафиналите
ВАР открадна вниманието от Мидтиланд и Ливърпул, Аталанта също продължава на осминафиналите

Аякс ще се задоволи с присъединяване в Лига Европа

Завръщането на водача Серхио Рамос несъмнено даде резултат, а над всички довечера беше централният нападател на домакините Карим Бензема.
 Снимка 509016
Източник:

Реал бързо взе нещата в свои ръце и откри резултата още в 9-ата минута на " Алфредо Ди Стефано ". Лукас Васкес обезпечи съвършено центриране за Карим Бензема, който надскочи персоналния си надзирател и с глава не остави никакъв късмет на Зомер.

Борусия можеше да се върне в мача с настъпването на 25-ата минута, когато звездата на гостите Аласан Плеа излезе самичък против Куртоа, само че не резервира самообладание и насочи удара си отвън рамките на вратата.

" Кралете " удвоиха своята преднина в 31-ата минута. Мадридчани внезапно придадоха заостреност на своята офанзива, която приключи с пробив на Родриго по фланга и негово центриране. Бензема още веднъж беше стопанин в наказателното поле на Мьонхенгладбах и отново се разписа с глава.
 ПСЖ разруши Истанбул Башакшехир с 5:1 в Шампионската лига
ПСЖ разруши Истанбул Башакшехир и завоюва група " H ", Неймар се развихри

Шоу на Неймар в доиграването на вчерашния абсурден мач

Погромът над германците можеше да бъде цялостен 120 секунди преди паузата. Те обаче получиха поддръжка от ВАР, защото системата анулира гол на Рафа Варан поради ясно отчетлива засада.

На полувремето треньорът на гостите предприе корекции в защита, само че и те не дадоха позитивна смяна. В 48-ата Бензема за кой ли път насочи с глава, само че този път най-малко бе спрян от намесата на Зомер.

В 73-ата минута завърналият се Серхио Рамос можеше да блесне с следващ гол на своята сметка, само че стражът на " жребчетата " отрази. Малко по-късно дебнещият Бензема разтресе горната греда.

Малко по-късно страничният дирек още веднъж бе правилен съдружник на Борусия, като изстрелът на Васкес се отби в дясната греда и по-късно излезе в навън.
 Снимка 509014
Източник:

До края Реал решително дочака своя сладостен успех и към този момент чака противника си за осминафиналите. Същото важи и за Мьонхенгладбах, който извади голям шанс поради самоубийственото нулево реми сред Интер и Шахтьор (Донецк).
 Дузпа и късен гол не стигнаха на Юнайтед против мощен Република България (Лайпциг),
Дузпа и късен гол не стигнаха на Юнайтед против мощен Република България (Лайпциг), " алените дяволи " са навън от Шампионската лига

Победа с 3:2 за немския тим

РЕАЛ (МАДРИД) - БОРУСИЯ (МЬОНХЕНГЛАДБАХ) 2:0

1:0 Бензема (9 " ), 2: Бензема (31 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР