Реал Мадрид се класира без проблеми за четвъртфиналите на турнира

...
Реал Мадрид се класира без проблеми за четвъртфиналите на турнира
Коментари Харесай

Реал Мадрид и Валенсия продължават за Купата на Краля

Реал Мадрид се класира без проблеми за четвъртфиналите на шампионата за Купата на Краля.

„ Белите ” победиха адашите си от Реал Сарагоса с 4:0 като посетител пред 31 500 хиляди фенове на „ Ла Ромареда ”. Двубоят стартира по фантазия метод за мадридчани, откакто Рафаел Варан откри резултата още в 6-та минута. Лукас Васкес съумя да удвои в 32-та. През втората част футболистите на Зинедин Зинда вкараха нови две попадения дело на Винисиус (72) и Карим Бензема (79).

Носителят на трофея Валенсия също продължава, само че доста по-трудно. „ Прилепите ” се изтезаха при гостуването си на третодивизионния Културал Леонеса, който в предходния кръг взе скалпа на Атлетико Мадрид. Скромният тим от Леон сподели, че това не е инцидентно и докара срещата до дузпи, откакто в постоянното време и продълженията двата отбора не съумя да си отбележат. При 11-метровите наказателни удари футболистите на Валенсия въпреки всичко бяха по-точни и след 4-2 се класираха напред.

Тази вечер ще се изиграят последните две срещи от тази фаза на шампионата. Барселона приема Леганес, а Севиля гостува на втородивизионния Депортиво Мирандес.

Останалит резултати:
Тенерифе 3:3 Атлетик Билбао (2:4 след дузпи);
Райо Валекано 0:2 Виляреал;
Депортиво Бадахос 2:3 Гранада (2:2 в ред. време);
Реал Сосиедад 3:1 Осасуна. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР