Реал Мадрид се интересува сериозно от левия бек на Байерн

...
Реал Мадрид се интересува сериозно от левия бек на Байерн
Коментари Харесай

Алаба убеждава Алфонсо Дейвис да премине в Реал Мадрид

Реал Мадрид се интересува съществено от левия бек на Байерн (Мюнхен) Алфонсо Дейвис, който още не е възобновил контракта си с баварците. Според журналиста Флориан Платенберг, канадският национал е разговарял с някогашния си съотборник Дейвид Алаба, който се е опитал да го убеди да премине на “Сантиаго Бернабеу ”. Двамата са положителни другари от взаимния си престой в Байерн, а Алаба се надява да играят дружно и в Реал. 

На този стадий от Байерн са безапелационни, че няма да се разделят с Алфонсо Дейвис. Неговият договор е до юни 2025 година, само че договарянията за удължаването му са в застой. 

“Винаги съм бил огромен почитател на Реал Мадрид. Това е клуб с 14 трофея от Шампионската лига. Когато състезател, представляван от теб, е свързван с Реал, това е същинска горделивост. Не е правилно обаче, че сме водили договаряния. Бяхме покрай съгласие с Байерн за новия контракт, само че след това пристигна изненадващото уволняване на Хасан Салихамиджич и по-късно никой не ме е търсил ”, разяснява сътрудникът на Дейвис Недал Хуосех.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР