Реал Мадрид се интересува от възможността да привлече в състава

...
Реал Мадрид се интересува от възможността да привлече в състава
Коментари Харесай

Реал Мадрид се насочва към световен шампион с Аржентина

Реал Мадрид се интересува от опцията да притегли в състава си халфа на Брайтън Алексис Мак Алистър. На " Сантиаго Бернабеу " се оглеждат за разновидности за заместител на Лука Модрич, чийто контракт изтича, и са насочили взор към международния първенец с Аржентина, твърди " Тутомеркато ".

Мак Алистър блесна с представянето си точно на Световното състезание в Катар, където имаше основна роля по пътя на Аржентина до международната купа. В Брайтън той също се показва много мощно, кат през този сезон има 26 мача, 9 гола и 1 асистенция във всички шампионати.
 Регистрирай се в “Домът на почитателите ” и дай своите прогнози за дербито в Англия сред Манчестър Сити и Ливърпул Регистрирай се в “Домът на почитателите ” и дай своите прогнози за дербито в Англия сред Манчестър Сити и Ливърпул
Реал обаче може да срещне сериозна конкуренция за подписа на 24-годишния футболист, който е мечтан още от Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Пари Сен Жермен. В Брайтън пък се чака да слагат много висока цена на един от най-важните си играчи. В клуба са наясно, че могат да вземат сериозна сума за него, откакто Челси заплати 127 милиона евро за съотборника му в националния тим Енцо Фернандес.

На " Сантиаго Бернабеу " имат и авариен вид, в случай че не съумеят с привличането на Мак Алистър. Това е халфът на Наполи Станислав Лоботка.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР