Реал Мадрид разби с 4:0 у дома Жирона в директния

...
Реал Мадрид разби с 4:0 у дома Жирона в директния
Коментари Харесай

Реал Мадрид приземи Жирона и се откъсна на върха в Ла Лига

Реал Мадрид разруши с 4:0 вкъщи Жирона в директния спор сред двата отбора за първото място в класирането на испанската Ла Лига.

За " лос бланкос " триумфът бе втори през акцията против този противник, като е любопитно да се означи, че единствените загуби на " бяло-червените " от Каталуния са точно от състава на Карло Анчелоти.

Тази вечер на " Сантияго Бернабеу " обаче превъзходството на Кралския клуб беше цялостна, като домакините откриха резултата още в 6-ата минута след ужасно осъществяване от отдалеченост на Винисиус Жуниор.

Десетина минути преди края на първата част още веднъж бразилецът беше в центъра на събитието, когато пусна чудесно извеждащо подаване от Джуд Белингам, който преодоля стража на гостите и по-късно прати топката в опразнената врата, с цел да направи резултата 2:0 в интерес на Реал.



В 54-ата минута още веднъж англичанинът направи задатъка на мадридчани типичен, вкарвайки при добавка след изстрел на Винисиус.

Скоро след приключването на първия час игра пък пристигна моментът и на Родриго, който с удар от границата на наказателното поле осъществя четвърти гол за " Белия балет ", с което оформи и крайното 4:0.

Победата разреши на Реал Мадрид да се откъсне на върха в подреждането с актив от 61 точки, като 35-кратните първенци на Испания към този момент имат задатък от пет пункта пред втория Жирона.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР