Реал Мадрид работи по връщането на юношата си Фран Гарсия,

...
Реал Мадрид работи по връщането на юношата си Фран Гарсия,
Коментари Харесай

Реал Мадрид ще се възползва от свое предимство, за да си осигури нов защитник

Реал Мадрид работи по връщането на юношата си Фран Гарсия, който играе като ляв бранител, оповестява “Кадена Сер ”. В момента той е в Райо Валекано, като двата клуба държат по 50% от правата му. Тези дни се разбра, че Байер (Леверкузен) обмисля да задейства откупната му уговорка в размер на 10 млн. евро, което е предиздвикало първенците да се задействат. Според съглашението сред Реал и Райо клубът от “Сантиаго Бернабеу ” може да притегли Гарсия назад, като заплати 5 млн. евро на съседите си.

Още през вчерашния ден Карло Анчелоти беше безапелационен, че нови футболисти няма да има през януари. Идеята на “лос бланкос ” е в този момент те да си върнат напълно правата върху 23-годишния състезател, само че да го оставят в Райо Валекано чартърен до лятото. След това той към този момент ще се причисли към състава и ще се бори за място.

Фран Гарсия е в школата на Реал Мадрид от 14-годишен, само че по този начин и не записа нито един мач за първия отбор в Ла Лига. Първоначално той беше преотстъпен в Райо, а през 2021 година отиде там с непрекъснат трансфер против 2 млн. евро, само че с изискването, че правата му остават разграничени. Точно това задължава “пчеличките ” да осведомят Реал Мадрид, когато за него дойде оферта. Освен това “лос меренгес ” имат преимуществото да задействат тази уговорка за 5-те млн. евро, даже възможната оферта за Гарсия да е по-голяма от 10 млн.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР