Реал Мадрид проведе днес сутринта Генералната си асамблея, на която

...
Реал Мадрид проведе днес сутринта Генералната си асамблея, на която
Коментари Харесай

Флорентино Перес напира за Суперлигата: Младите хора все по-малко се интересуват от футбола

Реал Мадрид организира през днешния ден сутринта Генералната си асамблея, на която членовете на клуба дискутираха бюджета за сезона. Президентът Флорентино Перес употребява събитието, с цел да огласи някои от главните проблеми пред бъдещето на Кралския клуб. Той разяснява и мощно низвергнатият план за европейска Суперлига, който е прокламиран от Реал, Барселона и Ювентус.

" Нашият обичан спорт е болен, губи своята позиция в международен мащаб. Младите хора все по-малко се интересуват от футбола и би трябвало да реагираме, преди да е прекомерно късно. Новото потомство избира други спектакли, като онлайн платформи и видео игри. Те желаят първокласен артикул, който футболът не предлага, тъй като сегашните участници не ги притеглят.

Колкото и да почита огромните шампионати, една огромна Европейска лига ще предложи хубави мачове, които ще привлекат младите ", каз Флорентино Перес.

В последно време се приказва доста за съдействие сред американските спортове и футбола, като стана въпрос, че телевизионните права в НФЛ са доста по-големи от тези в Шампионската лига. Перес също по този начин съпостави футбола с тениса, където топ играчите доста рядко играят между тях.

" УЕФА усили броя на мачовете, а с това се облагодетелстват единствено някои клубове от Европа. Според " Форбс " Реал е 13-тият най-скъп клуб в света, а преди този момент бяхме 5-ти. В тази ранглиста има единствено три футболни клуба. Това движение не е хубаво. Изглежда, че в Съединени американски щати вършат нещо, което в Европа не вършим ", показа още мощният човек на Реал.
 Тежък удар по Реал Мадрид: Тибо Куртоа навън за мача с Осасуна
Тежък удар по Реал Мадрид: Тибо Куртоа навън за мача с Осасуна

Не е ясно какъв брой ще отсъства
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР