Реал Мадрид продължава да е безпогрешен и победи Атлетико Мадрид

...
Реал Мадрид продължава да е безпогрешен и победи Атлетико Мадрид
Коментари Харесай

Реал спечели дербито на Мадрид

Реал Мадрид продължава да е непогрешим и победи Атлетико Мадрид с 2:1 в мач от шестия кръг на Ла Лига. „ Лос бланкос “ остават първи с цялостен актив от 18 точки, до момента в който „ дюшекчиите “ са седми с 10.

За първи път от началото на сезона Антоан Гризман стартира като титуляр.

В шестата минута Фелипе пропиля отличен късмет за домакините, откакто засече топката с глава при центриране от директен свободен удар, само че бе неакуратен.

В 18-ата минута Орелиен Чуамени пусна към Родриго, който се оказа непокрит в наказателното поле и прокара топката зад Ян Облак за 0:1.

Седем минути по-късно Гризман си проправи път през няколко противникови бранители и стреля в десния ъгъл, само че Куртоа реагира ослепително и избави.

В 36-ата минута Винисиус стигна до топката надълбоко в наказателното поле и стреля по земя, уцели десния непряк дирек, само че Федерико Валверде бе на точното място в точното време, с цел да се разпише на празна врата.

Интересно е, че и при двете попадения футболистите на Анчелоти започнаха да танцуват в поддръжка на Винисиус, който стана обект на расистки викания поради танците си, като точно бразилецът бе най-активен.

Четири минути след второто попадение за Реал Яник Ферейра Караско получи страхотна опция и стреля в долния десен ъгъл, само че Куртоа избави.

Реал Мадрид тотално контролираше обстановката на терена през втората част, като укроти темпото и съвсем не даде късмет на Атлетико да заплаши вратата му.

Все отново „ лос колчонерос “ съумяха да върнат попадение в 83-ата минута, когато след центриране на Антоан Гризман от корнер топката се удари в рамото на Марио Ермосо, който не бе изцяло насочен, и влезе.

В 90-ата минута Марио Ермосо получи втори жълт картон и остави тима си с човек по-малко.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР