Реал (Мадрид) приключи участието си в турнира за Суперкупата на

...
Реал (Мадрид) приключи участието си в турнира за Суперкупата на
Коментари Харесай

Гран Канария изхвърли Реал и ще защитава Суперкупата

Реал (Мадрид) завърши присъединяване си в шампионата за Суперкупата на Испания. “Белите” се сгромолясаха още в полуфиналите, откакто носителите на трофея от Гран Канария надделя столичани със 73:64, с цел да продължи напред към финалната среща за наслада на цялостните трибуни в Лас Палмас.

Анжейс Пасечникс и Гал Мекел вкараха по 11 точки за спечелилите, а Люк Фишър добави 10. За Реал Густаво Айон бе най-резултатен със 17 точки, Джейси Керъл вкара 14, а Трей Томпкинс - 10.

Европейските първенци със Словения Антъни Рандолф и Лука Дончич не бяха на висота и приключиха надлежно с 2 и 6 точки, само че това не е изненада, тъй като се причислиха към тима преди броени дни, а Дончич лекува контузия на глезена.

¡Y Eriksson cazó a Randolph!#SupercopaEndesa

@MovistarBasketpic.twitter.com/XDUXkFbMF4
— Liga Endesa (@ACBCOM) September 22, 2017
Реал направи опит да се върне в мача след изсотаване от 16 точки (30:46) и бе близо, скъсявайки разликата до единствено 5 точки (54:59), само че Гран Канария ловко опази водачеството си, с цел да победи и да стигне до край, където ще играе с Валенсия Баскет.

Миналата година Гран Канария завоюва купата след победа над Барселона във финалната среща. За последно Реал е стигал до този трофей през 2015 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР