Реал Мадрид приема Валядолид в среща от 27-ия кръг на

...
Реал Мадрид приема Валядолид в среща от 27-ия кръг на
Коментари Харесай

Съставът на Реал Мадрид за мача с Валядолид, Модрич е оставен на пейката

Реал Мадрид приема Валядолид в среща от 27-ия кръг на Ла Лига. Срещите от шампионата към този момент не са от огромно значение за “белите ”, които изостават на 15 точки от водача Барселона. Тимът на Карло Анчелоти има дуел с по-голяма стойност в сряда, когато ще се изиграе реваншът от полуфиналите на Купата на Испания против каталунците. Валядолид е на две точки над зоната на изпадащите и ще води тежка борба до края на сезона.

Анчелоти е направил три промени в отбраната от мача с Барса преди паузата за националните тимове. Антонио Рюдигер и Начо Фернандес, който е осъден, не са в групата, Ферлан Менди е контузен, а Дани Карвахал е на пейката. Поради това защитата ще бъде формирана от Камавинга, Алаба, който се завръща, Милитао и Лукас Васкес.

Лука Модрич е оставен на аварийна пейка. Орелиан Чуамени се завръща в отбора, а Марко Асенсио също ще работи в халфовата линия, както и Тони Кроос. Родриго пък е титуляр като част от офанзивата на мястото на Федерико Валверде.

РЕАЛ МАДРИД - ВАЛЯДОЛИД

РЕАЛ МАДРИД: Куртоа, Камавинга, Алаба, Милитао, Лукас Васкес, Чуамени, Кроос, Асенсио, Родриго, Винисиус, Бензема
ВАЛЯДОЛИД:

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР