Реал Мадрид постигна ценна победа в битката за титлата в

...
Реал Мадрид постигна ценна победа в битката за титлата в
Коментари Харесай

Реал нанесе тежък удар на Жирона след шоу на Винисиус и Белингам

Реал Мадрид реализира скъпа победа в борбата за купата в испанската Ла Лига, откакто в мач от 24-ия кръг на шампионата разруши директния съперник Жирона с 4:0.


На " Сантяго Бернабеу " Кралският клуб откри резултата още в шестата минута с фирмено осъществяване на Винисиус Жуниор. В 35-та възпитаниците на Карло Анчелоти дръпнаха с два гола разлика след попадение на Джуд Белингам, а в ролята на помощник се трансформира Винисиус. В началото на второто полувреме Белингам осъществя на празна врата, само че малко по-късно трябваше да бъде наложително сменен заради проблем в крайници. Това не спря Реал, който вкара и четвърто попадение посредством Родриго - за попадението му асистира вездесъщият Винисиус. В края на срещата резервата Хоселу пропусна дузпа.

" Белият балет " към този момент има задатък от пет точки пред каталунците в битката за шампионската купа. В идващия кръг Жирона ще търси реванш за тежкото проваляне при визитата на Атлетик Билбао, до момента в който Реал Мадрид първо гостува на Република България Лайпциг в осминафинален конфликт в Шампионската лига, а по-късно и на Райо Валекано в шампионата.

В различен мач, Лас Палмас надделя Валенсия след домашен триумф с 2:0. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР