Реал Мадрид постигна своята 12-а победа в Лига Ендеса от

...
Реал Мадрид постигна своята 12-а победа в Лига Ендеса от
Коментари Харесай

Реал Мадрид сгъна Баскония след почивката

Реал Мадрид реализира своята 12-а победа в Лига Ендеса от началото на сезона, като надигра Баскония като посетител с 81:69. Много мощното второ полувреме бе решаващо за крайния излаз на мача, който стартира много оспорвано.

Реал Мадрид започва дуела с тройка и пое контрола на първата четвърт, като имаше преднина от 4 точки, само че Баскония не разреши на противника да се откъсне и в края на частта съумя да стопи задатъка на отбора от Мадрид и на собствен ред да поведе, като първата четвърт приключи с точка задатък при 18:17 за Баскония. Втората четвърт още веднъж започва с точка за Реал Мадрид, само че последва серия от 10 следващи точки за Баскония и задатък от 28:20, преди наставникът на „ белия балет “ да изиска спиране. То подейства добре на отбора от столицата и в края на частта преднината на Баскония бе стопена до три точки при 36:33.

В началото на второто полувреме играта вървеше точка за точка, само че последователно Реал Мадрид стартира своя поврат. Първо резултатът бе подравнен при 41:41, само че Баскония съумя още веднъж да реализира задатък от 5 точки преди „ белия балет “ още веднъж да изравни за 51:51. След изравняването тройките за Реал Мадрид заваляха и те отвориха преднина от 10 точки пред домакините си. Баскония нямаше сили да се върне още веднъж в мача и по този начин „ кралския клуб “ записа триумф с 81:69.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР