Реал (Мадрид) постигна сладък обрат като гост на Барселона в

...
Реал (Мадрид) постигна сладък обрат като гост на Барселона в
Коментари Харесай

Ролинг Стоунс не помогна на Барса срещу Реал

" Реал " (Мадрид) реализира сладостен поврат като посетител на " Барселона " в Ла Лига - 2:1 на Олимпийския стадион на хълма Монтджуик. Каталунците поведоха с гол на Илкай Гюндоган, само че с две попадения на един от най-хубавите футболисти в света сега Джуд Белингам след почивката " лос меренгес " отмъкнаха трите точки.

Мачът се игра на арената на " Еспаньол ", защото " Камп Ноу " е в реорганизация.
 Снимка АП/БТА
Двубоят мина под знака на " Ролинг Стоунс ", само че това помагаше на Барса единствено доникъде на второто полувреме. " Блаугранас " излязоха с екипи с фамозното " изплезено " лого на английската тайфа, а то се виждаше също на трибуните и на други места. Това стана по силата на контракта на клуба със " Спотифай ", а задачата е да се промотира новия албум на " Стоунс ".

Мик Джагър и Рони Ууд бяха в ложата на стадиона и очевидно подкрепяха домакините, само че в края видяха следващия рецитал на своя съотечественик Белингам.
 Мик Джагър и Рони Ууд. Снимка АП/БТА
Пред рекордните на този стадион малко над 50 хиляди фенове " Барселона " имаше превес от първите минути. В 6-ата отбраната на гостите сбърка групово и Илкай Гюндоган откри. В 16-ата топката срещна греда на вратата на " Реал " след удар на Фермин Лопес.

В тези минути отборът на Шави успяваше да раздра връзките в междинната линия и нападението на своя противник. Действаше нападателно и напористо.
 Роберт Левандовски. Снимка АП/БТА
Малко след почивката гредата за повторно оказа помощ на Кепа Арисабалага след удар с глава на Иниго Мартинес, а при добавката вратарят избави удар на Араухо.

След час игра Карло Анчелоти пусна в игра Лука Модрич, който в своя мач номер 500 за " Реал " съумя да направи корекции в градежа на играта на своя отбор.

В 68-ата минута Джуд Белингам изравни със страховит шут от 22-23 метра. Марковият гол на новата звезда вдъхна убеденост на гостите, които поеха самодейността в търсене на цялостен поврат. Барса също гледаше към Кепа, по този начин се стигна до забавни обстановки и пред двете порти. 
 Снимка АП/БТА
В добавеното време при центриране топката щастливо доближи до Белингам, който от 2-3 метра прати топката в мрежата за повторно - 2:1.

" Реал " оглави класирането в Ла Лига с 28 точки, колкото има и вторият " Жирона ".  " Барселона " е на трето място с 24 т.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР