Реал (Мадрид) посреща Челси довечера от 22 часа, за да

...
Реал (Мадрид) посреща Челси довечера от 22 часа, за да
Коментари Харесай

Реал иска да довърши започнатото срещу Челси

Реал (Мадрид) посреща Челси тази вечер от 22 часа, с цел да довърши започнатото в Лондон преди 6 дни.

Реваншът от четвъртфиналите в Шампионската лига ще бъде предаван директно по MAX Sport 3 HD, а резултатът е 3:1 за " кралете " преди него.

Трите попадения на Карим Бензема на " Стамфорд Бридж " дадоха благонадежден задатък на испанския исполин, само че при отпадналото предписание за головете на непознат терен, днешната среща на " Сантяго Бернабеу " надалеч не е разходка за Реал. Ранен гол би оставил в играта Челси, който продължава да е настоящият първенец в конкуренцията.

Тухел разгласи, че Ромелу Лукаку няма да пътува с тима за реванша, като формалната причина е, че е с контузия в ахилеса. Неофициално - никой в отбора не е удовлетворен от положението и отношението на стомилионния нападател, което е предиздвикало мениджъра да го изолира от основния дуел.

Челси се изправя против историята, освен против един доста стабилен отбор на Карло Анчелоти. Реал е губил единствено 25 пъти в домашен мачове (от общо 266 изиграни) в европейските шампионати в своята история. Едва 18 пъти това се е случвало в Мадрид в дуели от етапа на елиминациите. И единствено пет пъти в шампионата на първенците някой е успявал да бие " кралете " с два или повече гола на техния стадион:

Аякс с 4:1 (2019 г.), Ювентус с 3:1 (2018 г.), Барселона (2:0, 2011 г.), Спартак Москва (3:1, 1991 г.) и Интер (2:0, 1967 г.). В четири от тези пет случая, с изключение на " остарялата госпожа ", който го направи продължава в шампионата.

Сега Челси има потребност от победа с две попадения, с цел да вкара мача в продължения, или с три, с цел да в профил 13-кратния първенец.

Гледайте Реал - Челси онлайн по MAX Sport 3 HD.
 Реал (Мадрид) победи Хетафе с 2:0 в Ла Лига
Реал (Мадрид) продължава по проект към купата

" Белия балет " води с 12 точки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР