Реал Мадрид победи Виляреал играят с 4:1 в мач от

...
Реал Мадрид победи Виляреал играят с 4:1 в мач от
Коментари Харесай

Реал Мадрид прегази Виляреал с 4:1, Белингам отново бележи

Реал Мадрид победи Виляреал играят с 4:1 в мач от 17-я кръг на Ла Лига.

Само пет минути по-късно Родриго пое прехвърлящ пас в рискова зона и нанесе внезапен удар в средата на вратата, само че стражът на Виляреал още веднъж блесна с чудесна интервенция. В 23-а минута Лука Модрич се включи в предни позиции, очаквайки съотборник да му подаде топката. Хърватинът пое кълбото, откакто го получи, като стреля от границата на наказателното поле, само че разтресе напречната греда.

Малко по-късно Джуд Белингам засече превъзходно подаване на Модрич, като британският полузащитник се извиси високо и приключи от близко с глава в долния десен ъгъл - 1:0 за Реал Мадрид.

В 37-а минута след безредие от корнер се получи карамбол, само че най-после топката някакси доближи до Родриго, който бе най-съобразителен и бързо изстреля топката към вратата, като не остави късмет на вратаря да реагира. Първоначално попадението бе анулирано заради засада, само че след обзор с ВАР се откри, че такава няма и голът бе зачетен - 2:0 за Реал Мадрид.

В 54-а минута Рамон Терац получи в средата на терена и съумя да откри Хосе Луис Моралес сред двамата противникови централни бранители, а нападателят овладя и стреля незабавно в долния ляв ъгъл, като Лунин не съумя да реагира - 2:1.

Десетина минути по-късно Браим Диас приключи красивия си самостоятелен рейд с великолепен удар от вътрешността на наказателното поле. Топката се озова в долния десен ъгъл, а Йоргенсен този път нямаше какво да направи - 3:1.

Реал Мадрид продължи да натиска и в 69-а минута Лука Модрич връхлетя върху отскочила топка в наказателното поле, като преодоля вратаря с удар в долния ляв ъгъл, правейки резултата 4:1.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР