Реал Мадрид победи Валенсия с 5:1 в мач от 13-ия

...
Реал Мадрид победи Валенсия с 5:1 в мач от 13-ия
Коментари Харесай

Реал Мадрид разгроми Валенсия на Сантяго Бернабеу

Реал Мадрид победи Валенсия с 5:1 в мач от 13-ия кръг на Ла Лига. Винисиус Жуниор и Родриго изпъкнаха с по две попадения за спечелилите.

Възпитаниците на Карло Анчелоти постановиха домашен напън на стадион " Сантяго Бернабеу " и поведоха още в 3-ата минута на дуела с удар на Даниел Карвахал от вътпрешността на наказателното поле.

В края на първата част " белият балет " повиши задатъка си. Винисиус Жуниор се хвърли на плонж в опит да засече паралелно на голлинията центриране на Родриго и прати топката в мрежата след удар с гърди.

След почивката домакините продължиха да бележат. Винисиус удвои головата си сметка с компактен шут отвън наказателното поле. Само минута по-късно неговият съотборник Родриго също записа името си измежду голмайсторите.

В края на дуела Родриго се разписа наново и подпечата триумфа за отбора си.

" Прилепите " стигнаха до почетно попадение в заключителните минути на срещата. Уго Дуро засече от придвижване подаване в наказателното поле на Уго Гонсалес за 1:5.

Реал Мадрид остава на втората позиция в класирането с актив от 32 точки. Валенсия се смъкна до 10-ото място в подреждането с 18 пункта.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР