Реал (Мадрид) победи с дузпи Арсенал в мач от приятелския

...
Реал (Мадрид) победи с дузпи Арсенал в мач от приятелския
Коментари Харесай

Бейл игра, вкара гол и пропусна дузпа, Реал победи Арсенал

Реал (Мадрид) победи с дузпи Арсенал в мач от приятелския шампионат International Champions Cup, който се изигра на " ФедЕкс Фийлд " в Лендоувър, предградие на Вашингтон. В постоянното време дуелът приключи 2:2.

Гол за Реал вкара Гарет Бейл, който не е мечтан от треньора Зинедин Зидан и ще бъде продаден. Другото попадение за отбора бе дело на Марко Асенсио. Той обаче беше изнесен на носилка през втората част поради травма.

В 7-ата минута Александре Лаказет проби отдясно, преодоля излезлия Навас и насочи топката към вратата, където на близката греда Начо игра с ръка. Последва червен картон за него и дузпа за Арсенал, осъществена от Лаказет.

В 23-ата минута Арсенал удвои преднината си посредством Обамеянг, който беше изведен с пета от Лаказет зад защитата на Реал.

В 39-ата минута Сократис от Арсенал също получи червен картон за жестоко влизане тяло в тяло на Лука Модрич.

Така се стигна до 55-ата минута, когато Бейл понижи. Атаката потегли от Марсело отдясно, той подаде към Иско, който върна обратно към Марко Асенсио. Вратарят на Арсенал не се намеси безапелационно и Бейл от близка отдалеченост понижи. Само три минути по-късно се стигна до тъждество. Този път прецизен беше точно Асенсио.

При дузпите за Реал пропусна Бейл, а за Арсенал - Гранит Джака, Начо и Роби Бъртън.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР