Реал Мадрид победи с 2:1 Райо Валекано в столичното дерби

...
Реал Мадрид победи с 2:1 Райо Валекано в столичното дерби
Коментари Харесай

Реал удари Райо Валекано, мощна подкрепа за Винисиус

Реал Мадрид победи с 2:1 Райо Валекано в столичното дерби от 36-ия кръг на испанското футболно състезание. 

В воин за " белия балет " се трансформира бразилският полузащитник Родриго, който вкара победния гол в 89-ата минута. Преди това Реал поведе в 31-вата минута с попадение на Карим Бензема, който оползотвори подаване на Федерико Валверде. 

След гола домакините направляваха изцяло играта, само че пет минути преди края Раул де Томас изравни, откакто засече центриране на Пеп Чавария. Реал обаче се избави от това да запише трети следващ мач без триумф, откакто Дани Себайос откри Родриго, който с прекрасен удар направи вратаря на Райо Столе Димитриевски беззащитен.

С успеха " белите " се върнаха най-малко за няколко часа на второто място в класирането в Ла Лига със 74 точки, с две повече от третия Атлетико Мадрид, който довечера гостува на Еспаньол. Райо Валекано е на 11-о място с 46 точки.

В другите два мача от Испания, приключили досега, Севиля стигна единствено до тъждество 1:1 при гостуването си на последния в класирането Елче, до момента в който Виляреал резервира теоретични шансове за класиране в Шампионската лига с победа с 2:0 над Кадис. За " жълтата подводница " и двата гола бяха дело на Николас Джаксън./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР