Реал (Мадрид) победи с 2:1 Елче като гост в мач

...
Реал (Мадрид) победи с 2:1 Елче като гост в мач
Коментари Харесай

"Реал" се върна начело в Ла Лига

Реал " (Мадрид) победи с 2:1 " Елче " като посетител в мач от 12-ия кръг на Ла Лига. Винисиус Жуниор вкара двата гола за успеха, а Пере Мия се разписа за гостите. С триумфа отборът на Карло Анчелоти излезе отпред в класирането.

" Реал " (Мадрид) беше без звездата си в офанзива Карим Бензема, който получи отмора. Гостите започнаха мача по-добре, а Родриго два пъти опитва удари, само че без триумф. В 18-ата минута Родриго получи травма и беше сменен от Марко Асенсио. " Елче " беше покрай гол малко по-късно. Лукас Бойе стреля, само че Тибо Куртоа избави. " Реал " поведе в 22-ата минута след добра офанзива. Винисиус Жуниор получи топката от Мариано Диас и се разписа с добър удар. Лукас Перес на два пъти пропусна благоприятни условия за домакините до края на първото полувреме.

След почивката и двата тима мъчно създаваха положения. В 62-ата минута домакините останаха с 10 души след втори жълт картон на Раул Гути за нарушаване против Тони Кроос. В 73-ата минута Винисиус вкара втори гол след техничен удар. Малко преди края на постоянното време " Елче " върна един гол. Пере Мия се възползва от неточност на Тони Кроос и Каземиро и се разписа за 1:2. В продължението на мача бранителят на " Елче " Педро Бигас получи късмет, само че не съумя да нанесе прекрасен удар с глава.

" Реал " поведе в Ла Лига с 24 точки, с колкото е и " Реал " (Сосиедад).
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР