Реал Мадрид победи Барселона с 2:0 в голямото дерби на

...
Реал Мадрид победи Барселона с 2:0 в голямото дерби на
Коментари Харесай

"Реал" Мадрид свали "Барса" от върха

" Реал " Мадрид победи " Барселона " с 2:0 в огромното дерби на Испания. Головете на Винисиус и Мариано Диас качиха " белите " на върха в Примера дивисион, до момента в който " блаугранас " остават втори с една точка по-малко.

Белия балет прекъсна серията си от три мача без победа във всички шампионати.

И двата отбора се опитваха да упражняват напън в първите минути на срещата на " Бернабеу ", а първото по-сериозно състояние пристигна в 15-ата минута, когато Бензема и Винисиус комбинираха, а топката стигна до Тони Кроос. Германският полузащитник шутира от границата на наказателното поле, само че над вратата.

Шест минути по-късно Гризман опита да заплаши Куртоа, само че прати топката над гредата. До края на полувремето Артур и Лионел Меси се озоваха очи в очи с Куртоа, само че белгийският вратар бе неизпълним.

След почивката домакините натиснаха и в 55-ата минута Тер Стеген трябваше да отразява мощен удар на Иско. Пет минути по-късно Пике почисти топката от голлинията след удар с глава на Рафаел Варан.

В 69-ата минута Тер Стеген направи ново ослепително избавяне след удар на Серхио Рамос. Секунди по-късно влезлият като запаса Мартин Брейтуейт пропусна да изведе гостите напред в резултата.

В 71-ата минута Винисиус нахлу в наказателното поле и след рикошет в крайници на Жерар Пике се разписа за 1:0. Така бразилецът, който на 19 години и 233 дни стана най-младият изпълнител в Ел Класико през новия век.

В самия завършек на срещата Мариано Диас прониза за повторно вратата на " Барселона " след самостоятелен пробив.

Срещата бе изгледана онлайн от Кристиано Роналдо, който се възползва от анулирания мач сред " Ювентус " и " Интер " и бе измежду гостите на " Сантяго Бернабеу ".

Това е първа победа на " Реал " против " Барселона " в шампионата от април 2016 година
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР