Реал Мадрид обяви трансфера на турския суперталант Арда Гюлер. Кралският

...
Реал Мадрид обяви трансфера на турския суперталант Арда Гюлер. Кралският
Коментари Харесай

ОФИЦИАЛНО: Реал Мадрид обяви трансфера на турски суперталант

Реал Мадрид разгласи прехвърлянето на турския суперталант Арда Гюлер. Кралският клуб ще заплати на Фенербахче 20 милиона евро плюс още евентуални 10 милиона под формата на бонуси за 18-годишния полузащитник, като също така турският гранд ще вземе и 20% от възможна бъдеща продажба на Гюлер. Договорът на играча с Реал е за шест сезона, като той ще бъде показан публично пред медиите на следващия ден в 13:00 часа българско време.

Още преди два дни стана ясно, че Гюлер е избрал Реал Мадрид, макар че имаше предложения от половина дузина клубове, в това число и Барселона.

Вчера президентът на Фенербахче Али Коч пък разкри, без да загатва Реал Мадрид, че Гюлер самичък е изискал трансфер още в този момент, макар че е имало опция да остане за още сезон чартърен в турския клуб.

Гюлер ще дойде в Мадрид по-късно през днешния ден, като към този момент има планувани медицински прегледи.Арда Гюлер може да играе както като полузащитник, по този начин и като дясно крило, а съгласно " Марка " може даже да бъде употребен като подправена " деветка ", ако Реал не успее да притегли Килиан Мбапе още през това лято. Въпреки че е едвам на 18 години, той към този момент два сезона е част от първия тим на Фенербахче, като също така към този момент е и турски национал. През предходната акция Гюлер записа шест гола и седем асистенции в 35 мача за Фенербахче във всички шампионати.

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР