Реал Мадрид обяви официално, че удължава договора на наставника на

...
Реал Мадрид обяви официално, че удължава договора на наставника на
Коментари Харесай

Реал Мадрид удължи договора на Карло Анчелоти

Реал Мадрид разгласи публично, че удължава контракта на наставника на отбора Карло Анчелоти. Италианецът ще продължи да води “лос бланкос ” най-малко до лятото на 2026 година
Прочетете още
“Реал Мадрид и Карло Анчелоти се споразумяха да удължат контракта на треньора до 30 юни 2026 година За петте си сезона като треньор на Реал Мадрид той завоюва 10 трофея: два пъти Шампионската лига, два пъти Световни клубни купи, две Суперкупи на Европа, веднъж Ла Лига, две Купи на краля и една Суперкупа на Испания.

Карло Анчелоти е единственият треньор, спечелил 4 пъти Шампионската лига, и треньорът с най-вече победи в историята на това съревнование (118), а също по този начин е първият треньор, спечелил петте най-големи европейски лиги (Италия, Англия, Франция, Германия и Испания) ”, пишат от Реал Мадрид в формалното си известие.

Както е известно, Анчелоти бе спряган за селекционер на Бразилия след края на сезона, само че на този стадий няма съглашение сред него и федерацията на петкратните международни първенци. Италианецът неколкократно бе подчертавал, че целта му е да остане отпред на Реал Мадрид и с новия му контракт това към този момент е реалност.

В момента Реал Мадрид е водач в испанската Ла Лига и тимът се показва чудесно, въпреки че бе сполетян от серия тежки травми от началото на сезона.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР