Реал Мадрид обърна и победи Реал Сосиедад с 2:1 на

...
Реал Мадрид обърна и победи Реал Сосиедад с 2:1 на
Коментари Харесай

Реал Мадрид с нов обрат на Бернабеу, за да остане перфектен в Ла Лига

Реал Мадрид обърна и победи Реал Сосиедад с 2:1 на „ Сантиаго Бернабеу “ в мач от петия кръг в испанската Ла Лига. По този метод „ лос бланкос “ към този момент са с цялостен точков актив. Андер Баренетчеа изведе Сосиедад напред в резултата в 5-ата минута, само че Реал Мадрид доближи до цялостния поврат след головете на Федерико Валверде и Хоселу.

Двубоят стартира с незабавен напън от страна на Реал Сосиедад. В 5-ата минута Таке Кубо откри Андер Баренетчеа, който засече с първото си допиране в наказателното поле на Реал Мадрид, само че Кепа Арисабалага избави. Последва нов удар от страна на футболиста на Реал Сосиедад и още едно избавяне на Кепа. Баренетчеа обаче стреля и трети път, като този път порази задачата. 

В 11-ата минута Реал Сосиедад удвои актива си, когато Микел Оярсабал откри Кубо, който с изстрел от далечна отдалеченост осъществя. След инспекция на обстановката с VAR обаче голът не бе зачетен поради засада на японеца.

Реал Мадрид започва извънредно мощно второто полувреме. Още преди да са изтекли и 60 секунди след подновяването на игровите дейности, Фран Гарсия напредна отляво и сви топката за Феде Валверде, който благодарение на десния непряк дирек осъществя за 1:1.

Реал Мадрид съумя да преспи Реал Сосиедад в идващите минути. В 61-ата минута Фран Гарсия центрира в наказателното поле на гостите, където Хоселу се извиси над персоналния си надзирател и прати топката в долния десен ъгъл, с цел да може Реал Мадрид да реализира цялостния поврат.

Браим Диас напредна по дясното крило на нападението в 90-ата минута и центрира за Джуд Белингам, който плонжира и стреля с глава, само че Ремиро се намеси по страховит метод и отрази. След този триумф Реал Мадрид към този момент е с пет победи от пет мача и остава на върха на Ла Лига с 15 точки, до момента в който Реал Сосиедад е на 11-о място във краткотрайното класиране с 6 пункта.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР