Реал Мадрид няма намерение да привлича нападателя на Милан Рафаел

...
Реал Мадрид няма намерение да привлича нападателя на Милан Рафаел
Коментари Харесай

Реал Мадрид не се интересува от Рафаел Леао

Реал Мадрид няма желание да притегля нападателя на Милан Рафаел Леао. Според “Марка ” португалският национал е бил препоръчан на кралския клуб от Жорже Мендеш, само че на “Сантиаго Бернабеу ” не са показали интерес. 

Бъдещето на Леао в Милан е под сериозна въпросителна, тъй като неговият контракт изтича през 2024 година, а на този стадий няма гаранции, че ще бъде възобновен. Предвид обстоятелството, че има много клубове, които сигурно могат да предложат по-висока заплата на португалеца, за “росонерите ” няма да е по никакъв начин елементарно да го задържат. 

Реал Мадрид не е измежду претендентите за Рафа Леао, тъй като по левия фланг на офанзивата разполага с Винисиус Жуниор, който непрекъснато прогресира и се показва доста мощно освен с белия екип, само че и в националния тим на Бразилия. Челси, Манчестър Юнайтед, Манчестър Сити и Пари Сен Жермен обаче са подготвени да излязат с предложения за 23-годишния нападател. 
 Пиоли за Леао: Вярвам, че кариерата му в Милан не е към своя край Пиоли за Леао: Вярвам, че кариерата му в Милан не е към своя край
Леао желае от Милан годишна заплата от 9 млн. евро и спомагателни бонуси за представянето си, с цел да преподпише. Ако двете страни не се схванат, италианският гранд ще изслуша офертите за най-скъпия си футболист. 

На Мондиал 2022 Рафаел Леао се разписа при успехите на Португалия над Гана в груповата фаза и Швейцария на осминафиналите.

Снимки: Imago

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР