Реал Мадрид не стигна лесно до победата над Селта, въпреки

...
Реал Мадрид не стигна лесно до победата над Селта, въпреки
Коментари Харесай

Анчелоти: Чудесна вечер, но допуснахме леки голове

Реал Мадрид не стигна елементарно до успеха над Селта, макар че крайният резултат 5:2 приказва друго. “Белите” демонстрираха темперамент при завръщането си на “Сантиаго Бернабеу”, а старши треньорът Карло Анчелоти избра да се концентрира върху позитивите от видяното.

“Получи се чудесна вечер. Не бяхме съвършени, само че наличието на почитателите след толкоз дълго време доста ни оказа помощ. Допуснахме два обикновени гола и това е нещо, което би трябвало да проучваме. В офанзива обаче демонстрирахме необикновен потенциал”, съобщи Анчелоти.

“Грешките в отбрана усложниха задачата ни, само че реагирахме по най-хубавия вероятен метод. Еден Азар не вкара гол, само че игра мощно и си взаимодействаше добре с Бензема. Камавинга е извънреден гений. Когато се сработи с останалите, ще покаже още повече от качествата си. Винисиус е в прелестна форма и нека продължава в същия дух. Той е убеден в себе си и невъзмутим пред гола”, сподели още италианският експерт.

Реал се върна на върха в класирането на Ла Лига и няма загуба на личен терен през 2021 година. В средата на тази седмица мадридчани ще гостуват на Интер в Шампионската лига, а по-късно им следва аудиенция на Валенсия в шампионата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР