Реал Мадрид не допусна изоставане от лидера Жирона, след като

...
Реал Мадрид не допусна изоставане от лидера Жирона, след като
Коментари Харесай

Родриго и Винисиус се разиграха при разгром на Реал над Валенсия

Реал Мадрид не позволи закъснение от водача Жирона, откакто разруши Валенсия с 5:1 вкъщи в мач от 13-ия кръг на испанската Ла Лига. Двубоят се трансформира в самобитно шоу на бразилското дуо Родриго и Винисиус Жуниор.


Даниел Карвахал откри резултата още в третата минута след асистенция на Тони Кроос, а в края на полувремето Винисиус повиши на 2:0 след подаване на Родриго. В началото на втората част двамата повториха упражнението, с цел да оформят класиката и да убият интригата. Светкавично " прилепите " инкасираха и четвърти гол, като закономерно в прегръдките на съотборниците си този път бе Родриго. 22-годишният бразилец добави още едно попадение на сметката си в 84-та минута, преди Уго Дуро да означи почетен гол за Валенсия малко по-късно.

Реал е на втора позиция в класирането, на две точки от Жирона, който реализира скъп поврат при гостуването на Райо Валекано и продължава да изненадва всички, водейки в таблицата след 13 кръга. Валенсия е на девето място с 18 пункта.

В идващия кръг " прилепите " посрещат Селта на " Местая ", до момента в който за възпитаниците на Карло Анчелоти следва аудиенция на Кадис след паузата за националните тимове. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР