Реал Мадрид не допусна изненада в реванша от 1/4-финалите на

...
Реал Мадрид не допусна изненада в реванша от 1/4-финалите на
Коментари Харесай

Анчелоти: Знаехме, че трябва да сме търпеливи

Реал Мадрид не позволи изненада в реванша от 1/4-финалите на Шампионската лига против Челси и завоюва с 2:0. Със същия резултат “белите ” се постановиха и преди седмица на “Сантиаго Бернабеу ”. Старши треньорът Карло Анчелоти похвали футболистите си, само че призна, че гостуването в Лондон никога не е било елементарно. 

“Знаехме, че би трябвало да проявим самообладание. Съперникът опита всичко, сътвори ни проблеми, изключително по левия фланг, само че по-късно внесохме нужните корекции и започнахме да противодействаме по-успешно. Защитавахме се сносно и справедливо продължаваме напред ”, разяснява Анчелоти. 

“Куртоа направи доста значимо избавяне и попречи на Челси да поведе. През второто полувреме контролирахме мача и имахме задоволително пространства за контраатаки. Така и отбелязахме два гола. Притесни ме ранният жълт картон на едер Милитао, само че той действамного деликатно по-късно. Надявам се травмата на Алаба да не е сериозна и той бързо да се възвърне ”, акцентира италианецът. 

“Мислим единствено за себе си, само че се веселя за Милан. Отборът от дълго време не е бил наполуфиналите в Шампионската лига. В същото време ми е тъжно за Наполи, този клуб също ми е доста безценен ”, добави Анчелоти. 

Опитният експерт повтори върха на Джосеп Гуардиола за най-вече класиранияна полуфинал в шампионата - 9. Реал Мадрид пък доближава до тоази фаза за 11-и път в последните 13 сезона.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР