Реал Мадрид най-вероятно няма да се включи в евентуалното наддаване

...
Реал Мадрид най-вероятно няма да се включи в евентуалното наддаване
Коментари Харесай

Реал обръща палачинката: Клубът няма да бърза да привлича Белингам

Реал Мадрид най-вероятно няма да се включи в възможното наддаване за играча на Борусия (Дортмун) Джуд Белингам през това лято.

Очакванията са халфът да бъде един от най-желаните футболисти. Ливърпул, Реал, Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед от много време са свързвани с англичанина.

Според последните информации Борусия счита да се възползва оптимално от този интерес и да получи голяма трансферна сума за него. Твърди се, че немският клуб се надява на 150 милиона евро.

Според испанското издание " AS " обаче Реал няма желание през лятото да харчи рекордна сума за Белингам, още повече че настройките са, че Лука Модрич и Тони Кроос ще останат в тима и през идната акция.

Вместо това от " Сантиаго Бернабеу " възнамеряват да предложат на Белингам различен сюжет. Според него халфът би трябвало да остане в Борусия още един сезон, след което през лятото на 2024 година Реал да го притегли.
 Анчелоти жегна Барселона след загубата на Реал (Мадрид)
Анчелоти жегна Барселона след загубата на Реал (Мадрид)

Италианецът е уверен, че отборът му има силите да обърне обстановката в своя изгода след провалянето с 0:1 след автогол на Едер Милитао
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР