Реал (Мадрид) направи грешна стъпка по пътя към титлата в

...
Реал (Мадрид) направи грешна стъпка по пътя към титлата в
Коментари Харесай

Реал завърши годината с грешна стъпка срещу Елче

Реал (Мадрид) направи неверна стъпка по пътя към купата в Ла Лига. " Белия балет " направи 1:1 като посетител на Елче в мач от 15-ия кръг на шампионата.

По този метод, отборът на Зинедин Зидан ще приключи годината като втори в класирането с 33 точки, на две зад Атлетико (Мадрид). Елче пък е на 15-ото място с 16 точки.

Реал не познаваше усета на загубата в Ла Лига от един месец когато тимът бе надвит от Алавес.

Срещата стартира с напън на Реал. Още в 3-ата минута, Тони Кроос засече центриране на Лукас, само че стреля настрана от дясната греда. Малко по-късно домакините пропиляха доста додбра опция. Емилиано Ригони нанесе мощен удар от границата на пеналтерията след брилянтно солово деяние. Топката отиваше в долния десен ъгъл, само че Тибо Куртоа направи основно избавяне.

Три минути по-късмо " белия балет " бе доста покрай отбелязване. Марсело стреля от ръба на наказателното поле, само че разтресе напречната греда.
 Тибо Куртоа: Не ми харесва да се разгласявам за най-хубавия
Тибо Куртоа: Не ми харесва да се разгласявам за най-хубавия

" Всички имаме разнообразни качества "

В 20-ата минута " кралете " съумяха да открият резултата. Лука Модрич се извиси, с цел да доближи до отбита топка в наказателното поле и отклони с глава от отдалеченост право в горния десен ъгъл. Вратарят не съумя да пресече пътя на топката в мрежата, с цел да стане 0:1.

В 36-ата минута състезател на домакините игра с ръка и съдията отсъди дузпа в интерес на Реал, само че след намесата на ВАР тя бе анулирана. В 52-ата минута Елче бе тимът, който получи право да извърши единадесетметров углавен удар след нарушаване на Даниел Карвахал. Фидел застана зад топката, с цел да остави беззащитен Тибо Куртоа за 1:1.
 Снимка 511803
Източник:

Малко по-късно домакините можеха да създадат цялостен поврат откакто Лукас Бойе откри пространство на границата на наказателното поле след добра самостоятелна игра и завъртя топката към вратата, само че тя мина тъкмо около дясната греда.

12 минути преди края Еден Азар влезе в игра, заменяйки Лукас. Белгиецът, който се върна в игра в предишния мач срешу Гранада, не съумя да помогне на отбора си и по този начин Реал приключи 1:1 с Елче.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР