Реал Мадрид надви с 3:1 Ливърпул във финала от Шампионската

...
Реал Мадрид надви с 3:1 Ливърпул във финала от Шампионската
Коментари Харесай

Реал Мадрид надви Ливърпул и спечели Шампионска лига

Реал Мадрид надделя с 3:1 Ливърпул във финала от Шампионската лига на стадион " Олимпийски " в украинската столица Киев.

Карим Бензема откри резултата в 51-ата минута, само че светлината на прожекторите въобще не бе ориентирана към френския нападател. Стражът на мърсисайдци Лорис Кариус позволи фрапантна неточност, с която безусловно направи подарък на противника за 1:0. Садио Мане обаче побърза да измие срама след стореното от 24-годишният вратар и от статично състояние разстреля вратата на Навас за 1:1.

Не лиши доста време на " Кралския клуб " още веднъж да поведе в резултата. Единствено бе нужна малко магия от резервата Гарет Бейл, който съумя две минути след влизането си на терена да зашемети противника с унищожителна задна ножица за 2:1.

Кариус наподобява бе на страната на противника, откакто безусловно постави завършек на амциите на личния си отбор в 83-ата минута на срещата. Вратарят на " алените " за повторно се стъписа и направи още един подарък на Реал Мадрид за 3:1. Гарет Бейл пък отново влезе в ролята на воин с втори гол в срещата, обобщава Gong.bg.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР