Реал Мадрид надигра Барселона в 250-то издание на Ел Класико.

...
Реал Мадрид надигра Барселона в 250-то издание на Ел Класико.
Коментари Харесай

Реал срази Барса в 250-то издание на Ел Класико

Реал Мадрид надигра Барселона в 250-то издание на Ел Класико. Най-големият конфликт в испанския футбол приключи с победа на Кралския клуб с 3:1, като трите точки изкачиха възпитаниците на Карло Анчелоти на върха в класирането .
Родриго бележи дузпата, която постави точка на разногласието на " Бернабеу ".
Шампионите на Испания и Европа започнаха по-уверено срещата на „ Сантяго Бернабеу “ и след 12 минути игра към този момент имаха преднина в резултата. Тони Кроос бе фаулиран от Серхио Бускетс, само че основният арбитър на мача даде авантаж, защото германецът откри по превъзходен метод в кулоар Винисиус Жуниор. Бразилецът напредна, само че бе спрян от вратаря на каталунците Марк-Андре тер Стеген. Топката обаче отиде на крайници на Карим Бензема, който не сбърка за 1:0. В 35-та минута Федерико Валверде удвои задатъка на „ белия балет “ след асистенция на Ферлан Менди.

След почивката Барса съумя да стигне до понижаване на недостига си след точната намеса на резервата Феран Торес. В ролята на помощник се трансформира Роберт Левандовски. В първата минута на добавеното време обаче очакванията на Шави и компания се изпариха след осъществената от друга промяна, само че в състава на домакините – Родриго, дузпа за крайното 3:1. По този метод Реал към този момент има три точки преднина пред Барса в класирането, нанасяйки му дебютно проваляне през акцията. От своя страна, Анчелоти и неговият отбор остават единствени без загуба в елита.

За Реал следва посещение на Елче, до момента в който Барселона ще се опита да се реваншира за неприятната си седмица, която включваше и тъждество 3:3 с Интер вкъщи в Шампионската лига, приема Виляреал. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР