Реал Мадрид може най-сетне да привлече Пол Погба през следващото

...
Реал Мадрид може най-сетне да привлече Пол Погба през следващото
Коментари Харесай

Юнайтед свали драстично цената на Погба, продава го следващото лято

Реал Мадрид може най-накрая да притегли Пол Погба през идващото лято, и то на доста по-ниска цена. Според AS " алените дяволи " към този момент са решили, че ще продадат французина след края на сезона, като ще желаят за него 60 милиона евро (53 млн. паунда). Юнайтед към този момент задейства клаузата за удължение на контракта на халфа, което значи, че актуалното съглашение изтича през лятото на 2022 година. От " Олд Трафорд " обаче считат да се разделят с него година по-рано.

Погба се показва много едва от началото на сезона, макар че имаше огромни упования за партньорството, което може да оформи с Бруно Фернандеш. Чуват се от ден на ден гласове той да остане на пейката и повече шансове да получава новото попълнение Дони ван де Беек.

Въпреки слабата форма на французина, неговият съотечественик Зинедин Зидан към момента го желае на " Сантиаго Бернабеу ". Проблемът за Зизу е, че Погба не е приоритет за управлението, което се концентрира върху привличането на Килиан Мбапе през идващото лято.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР