Реал Мадрид може да остане без защитника си Марсело за

...
Реал Мадрид може да остане без защитника си Марсело за
Коментари Харесай

Марсело може да пропусне мача с "Челси". Викат го да следи изборите

" Реал " Мадрид може да остане без бранителя си Марсело за реванша от полуфиналите в Шампионската лига против " Челси ". Причината не е травма или недоразумение с треньора Зинедин Зидан.

Той просто би трябвало да бъде част от изборната комисия, която ще дава отговор за локалния избор в Испания.

Снимка: Reuters

Точно по този начин! Марсело е роден в Бразилия, само че има испанско поданство. А в страната на инцидентен принцип се избират наблюдаващи, които да наблюдават дали по време на гласуването няма нередности. Марсело е измежду " щастливците "!

Изборите ще се състоят на 4 май - денят, в който футболистите на " белите " би трябвало да летят за Англия. След като изгубиха в първата среща с 1:2, " белите " гостуват на " Стамфорд Бридж " за реванш.

От " Реал " към този момент оповестиха, че ще създадат всичко допустимо да освободят футболиста си от тези отговорности пред страната. Ако обаче не съумеят, на Марсело ще му бъде неразрешено да напуща страната в деня на изборите.

Снимка: Reuters

Марсело е част от " Реал " от 2007 година насам. През сезон 2020/2021 той игра единствено в 16 мача.

В сходна обстановка през 2019 година изпадна и " Леванте ". Тогава обаче от клуба съумяха да освободят от тези отговорности вратаря си Аиртон Фернандес и той да вземе присъединяване в мача против " Атлетик " Билбао.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР