Реал Мадрид може да има ново звездно попълнение в атака

...
Реал Мадрид може да има ново звездно попълнение в атака
Коментари Харесай

Реал Мадрид хвърли око на Мауро Икарди


Реал Мадрид може да има ново звездно попълнение в офанзива от идващия сезон. В това е уверен някогашният футболист на Милан Даниеле Масаро, който сега работи като ефирен специалист.

Според него в Мадрид са харесали извънредно доста нападателя на Интер Мауро Икарди и ще се опитат да го привлекат като заместител на неубедителния Карим Бензема.

Договорът на 24-годишния футболист с " нерадзурите " е с деяние до 2021 година. В предишното Реал е желал да притегли играча, само че до договорка не се стига. Възможно е и в този момент да няма, защото в испанската столица Икарди ще е просто една от многото звезди, до момента в който в Милано е със статут на мегазвезда, носи капитанската лента, а почитателите го обожават.

След миналите 13 кръга в Серия А Икарди върви втори при голмайсторите с 13 попадения. Повече от него има само Чиро Имобиле - 15. В последния си мач Икарди наниза и двете попадения за триумфа с 2:0 над Аталанта, а треньорът Лучано Спалети изпадна в еуфория от представянето му.

“Интер има личен жанр. Играхме като зрял тим, който знае да изчака своя късмет. Не позволихме на Аталанта да играе доста, държахме ги в непрекъснато напрежение.

Икарди е същински първенец, само че аз съм от тези треньори, които слагат отборното над характерностите и считам, че успеха е дело на целия отбор. Икарди обаче е като същински див звяр, който се нахвърля на жертвата си ”, разяснява Спалети.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР