Реал (Мадрид) изостава на 18 точки от Барселона при оставащи

...
Реал (Мадрид) изостава на 18 точки от Барселона при оставащи
Коментари Харесай

Ще продължавам да повтарям, че първенството не е свършило, каза Зидан

Реал " (Мадрид) изостава на 18 точки от " Барселона " при оставащи 17 мача до края на сезона и не се вижда по какъв начин може да се приближи до каталунците. В събота първенецът на Испания записа нов неуверен резултат при гостуването на " Леванте " и стигна единствено до 2:2. Това докара до нова порция рецензии към футболистите и треньора Зинедин Зидан.

Мадридчани към този момент бяха с всичките си звезди, само че и това не промени представянето на тима. Въпреки това наставникът Зидан отхвърли да подлага на критика отбора.

" Няма да се уморя да дублирам, че шампионата не е свършило. Все още има много точки, за които да играем, тъй че би трябвало да намерим неизменност ", сподели Зидан на конференцията след дуела с " Леванте ".

Според него отборът му е изгубил точки в извоюван мач, в който е било наложително " Реал " да запише трета поредна победа в шампионата.

" Трудно е да приемеш подобен резултат, изключително когато си бил по-добрият тим на терена. Вторият гол несъмнено ни костваше успеха ", добави французинът.

Той оправда промяната на Кристиано Роналдо в края на дуела с готовност да заздрави халфовата си линия. Португалецът беше заменен малко след гола на Иско за 2:1, като вместо него влезе Марко Асенсио.

Капитанът на отбора Серхио Рамос дефинира формата на " Реал " като доста неприятна, поради огромната разлика от " Барселона ".

" Обичайно не е обикновено да сме толкоз зад тях. Този сезон направихме доста неща по доста неприятен метод и ето какъв е резултатът. Но аз желая да останем положителни, тъй като Шампионската лига е единственото, което може да ни избави в този миг ", сподели бранителят.

Следващият уикенд испанският отличник посреща " Реал сосиедад ", а няколко дни по-рано на " Бернабеу " е първият осминафинален конфликт с ПСЖ в Шампионската лига.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР