Реал Мадрид изигра един от най-силните си мачове през сезона

...
Реал Мадрид изигра един от най-силните си мачове през сезона
Коментари Харесай

Зидан: Доминирахме през целия мач

Реал Мадрид изигра един от най-силните си мачове през сезона и победи Атлетико Мадрид с 2:0. Този триумф приближи кралския клуб на 3 точки от градския противник, който е водач в класирането на Ла Лига. След дуела старши треньорът на " белите " Зинедин Зидан беше доста благополучен и похвали всички футболисти.

" Доволен съм от играта ни в целия мач, както и от представянето ни против Борусия (Мьонхенгладбах) в Шампионската лига. Да не забравяме, че Атлетико нямаше загуба в 26 следващи мача в Ла Лига ", съобщи Зидан.

" Не оставихме противника на мира, пресирахме непрекъснато и по всички точки на терена. Контролирахме мача чудесно. Атлетико сътвори единствено едно състояние - това на Саул Нигес ", продължи Зизу.

" Тони Кроос и и Лука Модрич ни бяха нужни, с цел да намерим път към вратата на съперника. И двамата играха бързо, раздаваха прелестни диагонални пасове. Те са изключителни футболисти. Карим Бензема - също. И Лукас Васкес, и Даниел Карвахал, и капитанът ни Серхио Рамос - всички бяха феноменални! Ротация? Ще забележим. Изиграхме три следващи мача без доста разбърквания в състава, само че имам желание да разгадавам на всички ", сподели още Зидан. Ла Лига 12 кръг, събота 5 декември  Севиля 0:1краен резулат  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР