Реал Мадрид има намерение да направи специално изпращане на напускащия

...
Реал Мадрид има намерение да направи специално изпращане на напускащия
Коментари Харесай

Марсело ще получи специално изпращане от Реал Мадрид, но клубът пренебрегна Гарет Бейл

Реал Мадрид има желание да направи особено изпращане на напускащия капитан на клуба Марсело, само че няма да направи сходно предложение на Гарет Бейл, който напуща след приключването на контракта си през юни.

В края на май " Лос бланкос " победиха Ливърпул на финала на Шампионската лига и по този начин сложиха завършек на един паметен сезон за тима на Карло Анчелоти. Успехът пристигна в границите на един месец, откакто Реал Мадрид си обезпечи 35-ата купа в Ла Лига, а до края на шампионата оставаха четири кръга.

Марсело се сбогува с клуба, откакто бе доказано, че ще напусне това лято след приключването на контракта му. Бразилският деец изкара 16 години на " Сантяго Бернабеу " и въпреки да се чака да се завърне в родната си Бразилия, към момента не е доказан предстоящ трансфер. Знае се, че турските колоси Фенербахче, чийто треньор сега е Хорхе Хесус, и Марсилия също се интересуват от трансфер.

 

 

Блестящата кариера на Марсело в испанската столица му донесе 25 трофея - повече от всеки различен състезател в историята на клуба, откакто той усъвършенства предходния връх на клубната легенда Пако Генто, който завоюва 23 трофея с " Лос Бланкос ". Марсело освен счупи върха, само че и
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР