Реал Мадрид и Шахьор Донецк заявиха различни от клубните си

...
Реал Мадрид и Шахьор Донецк заявиха различни от клубните си
Коментари Харесай

Реал М няма да домакинства на “Бернабеу” в ШЛ

Реал Мадрид и Шахьор Донецк обявиха разнообразни от клубните си игрища за домакинските си мачове от груповата фаза на Шампионска лига този сезон, оповестиха от УЕФА. Двата тима, които са в група В на шампионата, получиха позволение да сменят оборудванията, които употребиха предишния сезон.

Реал ще приема противниците на подготвителния стадион " Алфредо Ди Стефано " и там ще одобри Шахтьор в откриващия мач в групата на 21 октомври. На 6-хилядното оборудване мадридчани домакинстват мачове от испанското състезание от юни насам, до момента в който трае реконструкцията на именития " ".

Ако Реал преодолее груповата фаза, УЕФА и от клуба ще преценяват дали да реалокират мачовете още веднъж на " Бернабеу ", прецизираха от евроцентралата.

Шахтьор не е играл европейски дуел на своя " Донбас Арена " от февруари 2014 година поради спора сред Украйна и Русия в района. От УЕФА оповестиха, че този сезон Шахтьор ще приема противниците си в Европа на олимпийския стадион в Киев, като първият мач е против Милано на 27 октомври. В предходните сезони Шахтьор домакинстваше в европейските шампионати в Харков и Лвов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР