Реал Мадрид и Реал Сосиедад играят при 2:1 в мач

...
Реал Мадрид и Реал Сосиедад играят при 2:1 в мач
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Реал Мадрид - Реал Сосиедад 2:1

Реал Мадрид и Реал Сосиедад играят при 2:1 в мач от 27-ия кръг на Ла Лига. Срещата се организира на "Бернабеу ". В 10-ата минута Микел Оярсабал вкара от дузпа, а в 40-ата минута Едуардо Камавинга изравни. Три минути по-късно Лука Модрич направи цялостен поврат.

Срещата стартира равностойно. В 10-ата минута Дани Карвахал фаулира Давид Силва в наказателното поле и гостите получиха дузпа. Зад топката застана Микел Оярсабал, който с удар в долния ляв ъгъл вкара за 0:1.

В идващите минути "белите " имаха териториално предимство, само че не съумяваха по никакъв метод да затруднят Ремиро. В 29-ата минута Реал получи право да извърши директен свободен удар пред наказателното поле. Зад топката застана Алаба, чийто шут срещна главата на футболист на стената. Малко по-късно Каземиро опита удар от далечна отдалеченост, който беше неакуратен.

В 36-ата минута Каземиро засече центриране на Родриго отляво, само че ударът на бразилеца беше блокиран от Льо Норман. Четири минути по-късно "белите " изравниха. Модрич откри Камавинга, който пое топката и към 20-25 метра с приказен шут матира Ремиро.

Само две минути по-късно Бензема се озова самичък против вратаря след неточност в защитата на баските. Нападателят беше изведен от Модрич и вкара във вратата, само че беше в засада при подаването и попадението беше анулирано.

Секунди по-късно нямаше какво да спре Модрич за цялостния поврат в мача. Хърватският деец получи от Бензема, финтира Давид Силва и с брилянтен удар в далечния ъгъл от към 20 метра бе прецизен за 2:1.

Втората част стартира с състояние пред вратата на гостите. Ийяраменди сбърка, което разреши на Родриго да откри Бензема. Французинът насочи мощен удар от границата на наказателното поле, само че Ремиро съумя да избие. Малко по-късно и Каземиро стреля от директен свободен удар, само че вратарят на гостите мазета.

В 62-ата минута след серия от финтове на Винисиус отляво последва удар, който рикошира в Рафиня и мина рисково около вратата.

Реал Мадрид - Реал Сосиедад 2:1

0:1 Микел Оярсабал (10-дузпа)

1:1 Едуардо Камавинга (40)

2:1 Лука Модрич (43)

Реал Мадрид: Куртоа, Алаба, Карвахал, Менди, Милитао, Камавинга, Каземиро, Модрич, Родриго, Винисиус, Бензема

Треньор: Карло Анчелоти

Реал Сосиедад : Ремиро, Горосабел, Ийяраменди, Льо Норман, Исак, Мерино, Оярсабал, Пачеко, Силва, Салдуа, Субелдия

Треньор: Иманол Алгуасил

Съдия: Хесус Мансано

Стадион: „ Сантиаго Бернабеу”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР