Реал (Мадрид) и Манчестър сити се срещат в първия мач

...
Реал (Мадрид) и Манчестър сити се срещат в първия мач
Коментари Харесай

Полуфиналите в Шампионската лига започват с нов сблъсък между "Реал" и "Сити"

Реал " (Мадрид) и " Манчестър сити " се срещат в първия мач от полуфиналите в Шампионската лига. Двата отбора ще се изправят един против различен на тази фаза за втора поредна година.

Мачът е от 22.00 часа и ще бъде излъчен по " Макс Спорт 3 ".

" Реал " в профил " Сити " в през предходната година. Испанският отбор загуби с 3:4 първия мач в Англия, а в реванша изоставаше съвсем до края, само че стигна до късен поврат и се класира на финала след продължения, като след това взе 14-ата си купа в шампионата.

През този сезон " Реал " към този момент в профил два британски отбора в елиминациите на Шампионската лига - и. " Сити " се оправи поредно с два немски - " и " ".

Голямата разлика спрямо предходната година е, че " Сити " към този момент разполага с, който чупи след връх и е с 51 гола в 46 мача този сезон. Тимът към момента има късмет за, откакто води във Висшата лига и е на край за ФА Къп.

" Те са по-завършен тим. Миналата година имаха Габриел Жезус, който е доста рисков, само че друг от Холанд. Работим, с цел да спрем тим, който наподобява неукротим, само че ще имаме своите шансове ", сподели треньорът на " Реал " Карло Анчелоти.

" Не сме тук за реванш, случилото се предходната година е в предишното и това е. Направихме всичко, не успяхме. Трябва да сме по-добри. Трябва да се представим ужасно и в двата мача, само че ще бъде доста мъчно ", разяснява мениджърът на " Сити " Хосеп Гуардиола.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР