Реал Мадрид и Леванте играят при 1:1 в мач от

...
Реал Мадрид и Леванте играят при 1:1 в мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Реал Мадрид 1:1 Леванте, червен картон за шампионите и спасена дузпа

Реал Мадрид и Леванте играят при 1:1 в мач от 21-ия кръг на Ла Лига. В 13-ата минута Марко Асенсио откри резултата. В 32-ата минута Моралес направи 1:1.

В 6-ата минута Азар подхвана контраофанзива през центъра, при която напредна над 20 метра и пусна подаване вляво на Бензема в наказателното поле, който стреля от дребен ъгъл, само че Айтор избави.

В 8-ата минута Леон се измъкна самичък против вратата на "лос бланкос ", Едер Милитао го спря непозволено в тил и след преразглеждане с ВАР реферът му подвигна червен картон, откакто в началото глобата бе жълт.

5 минути по-късно обаче първенците дадоха отговор на тежкия удар. Тони Кроос откри с магистрален пас от личната си половина на скорост Марко Асенсио, който проби през дясната зона и простреля в далечния ъгъл Айтор.

В 27-ата минута Асенсио получи зад защитата с тил към вратата, обърна се фронтално, само че опитът му за гол бе неблаговиден и слаб.

5 минути по-късно обаче Моралес възвърне паритета. Той бе открит от Мирамон с центриране от десния фланг на втората греда и от ждроп засече по баснословен метод в левия ъгъл на безпомощния Куртоа.

В 53-ата минута Бензема се озова на чудесна стрелкова позиция, с помощта на Кроос, само че французинът се подхлъзна в последния миг и не съумя да нанесе рисков удар по диагонала от дребното наказателно поле.

В 63-ата минута "жабчетата " получиха правото да изпълнят дузпа след интервенция на ВАР при фаул на Винисиус против Клерк в пеналтерията, само че осъществяването на Марти в левия ъгъл бе парирано от Тибо Куртоа и равенството се резервира.

Реал Мадрид : Куртоа, Одриосола, Милитао, Варан, Менди, Кроос, Каземиро, Модрич, Асенсио, Бензема, Азар (Винисиус 59')

Резерви: Лунин, Чуст, Алтубе, Марсело, Арибас, Бланко, Иско, Диас, Винисиус

Старши треньор: Давид Бетони

Леванте : Айтор, Мирамон, Постиго, Дуарте, Клерк, Мелеро, Радоя, Малса (Рочина 59') , Моралес, Марти, Леон (Барди 59')

Резерви: Коке, Карденяс, Сон, Тоно, Робер, Барди, Весо, Рочина, Гомес, Коке, Севикян

Старши треньор: Пако Лопес

Стадион: "Алфредо ди Стефано "

Главен арбитър: Давид Медие
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР