Реал Мадрид и Интер играят при 1:0 в последен мач

...
Реал Мадрид и Интер играят при 1:0 в последен мач
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Реал Мадрид - Интер 1:0, динамичен футбол и за двата състава

Реал Мадрид и Интер играят при 1:0 в финален мач от групите на Шампионската лига. Тони Кроос откри за домакините в 17-а минута.

Домакините сътвориха първата опция в мача още във 2-ата минута. Винисиус напредна отляво и стреля по земя, като топката се търкулна до гредата.

Интер обаче отговори със също толкоз рисков изстрел на Марсело Брозович в 7-ата минута, който стреля от воле отвън наказателното поле и кълбото мина рисково над напречната греда.

Минута по-късно Барела се строполи в пеналта след прикосновение с Дани Карвахал и опита да си изпроси дузпа, само че съдията не почете претенциите му.

В 12-ата минута гостите имаха нов прелестен късмет. Перишич бе открит непокрит на стрелкова позиция, той насочи мощен шут от воле, само че бранител се хвърли самоотвержено и блокира удара му.

Веднага по-късно събитията се придвижиха пред другата врата, където Родриго проби и стреля, само че около гредата. Бразилецът, въпреки всичко, имаше интензивно присъединяване в първия гол в мача. След негов пробив и подаване към Тони Кроос германецът нанесе мощен удар от 20-на метра, с който прониза вратата на Интер за 1:0.

В 22-ата минута "нерадзурите " можеха бързо да се върнат в мача. Барела елегантно изведе Лаутаро Мартинес с прехвърлящ пас, аржентинецът стреля от воле, само че над вратата.

Атаките към двете порти продължаваха да се редуват и в 25-ата минута Джко насочи прецизен изстрел с глава, само че прекомерно едва, с цел да затрудни вратар от класата на Тибо Куртоа. Италианците бяха още по-близо до гола в 31-ата минута, когато след центриране от корнер топката бе пратена към Перишич на първата греда, той стреля с глава и нацели гредата.

В самия завършек на първото полувреме събитията още веднъж се придвижиха пред вартата на гостите, където Родриго насочи мощен шут, само че настрана от задачата.

Интер стартира интензивно и втората част. Още в 48-ата минута Барела бе изведен на добра позиция и насочи прекрасен удар, минал над вратата.

Реал Мадрид - Интер 1:0

1:0 - Тони Кроос (17)

Ето и съставите на двата отбора:

Реал : Куртоа, Карвахал, Милитао, Алаба, Менди, Кроос, Каземиро, Модрич, Родриго, Винисиус, Йович;

Интер : Ханданович, Д'Амброзио, Шкриняр, Бастони, Брозович, Барела, Чалханоглу, Дъмфрис, Перишич, Джеко, Мартинес;
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР