Реал Мадрид и Елче играят при 1:1 в мач от

...
Реал Мадрид и Елче играят при 1:1 в мач от
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Реал Мадрид 1:1 Елче

Реал Мадрид и Елче играят при 1:1 в мач от 27-ия кръг на Ла Лига. В 61-ата минута Калво откри с глава. Карим Бензема изравни по еднакъв метод в 73-ата минута.

В шестата минута Каземиро първи заплаши една от двете порти в срещата с удар от двайсетина метра, само че над вратата.

13 минути по-късно Феде Валверде получи непредвиден подарък, откакто Бараган се свлече на земята, получавайки травма. Уругваецът обаче не се възползва по най-хубавия метод от обстановката и шутът му по земя прелетя настрана от дясната греда.

В 27-ата минута Иско стреля с десния крайник фронтално, само че в ръцете на Бадия.

6 минути по-късно Реал подхвана контраофанзива по десния фланг, Винисиус напредна и пусна в центъра към непокрития Бензема, чийто удар обаче профуча вдясно от очертанията.

В края на полувремето топката бе центрирана от дясното крило към Иско, той продължи пътя ѝ в пеналтерията към Винисиус, само че той не съумя да я стигне, защото се озова на земята, но претенциите му углавен удар не бяха почетени.

В 48-ата минута Бензема овладя в наказателното поле на далечната греда подаване от Менди, само че французинът откри външната част на мрежата, откакто се обърна с лице към вратата.

10 минути по-късно Елче стигна до най-хубавото си състояние в мача. Карийо засече пас в наказателното поле, само че Куртоа парира с една ръка, паднал на земята.

В 61-ата минута след осъществяване на ъглов удар от Тете Моренте Варан изпусна Дани Калво, който се извиси, удари горната греда, само че коженото кълбо въпреки всичко влезе зад Куртоа, минавайки голлинията - 0:1.

В 69-ата минута Кроос извърши свободен удар, намирайки Каземиро в наказателното поле, само че изстрелът с глава на бразилеца отиде в навън.

4 минути по-късно "кралския клуб " извърши късо корнер, Модрич завъртя фирмено топката от левия фланг, Бензема надскочи всички в наказателното и прониза Едгар Бадия за 1:1.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР