Реал Мадрид и Барселона играят при резултат 0:1 в голямото

...
Реал Мадрид и Барселона играят при резултат 0:1 в голямото
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Реал Мадрид - Барселона 0:1, Обамеянг наказа лос бланкос

Реал Мадрид и Барселона играят при резултат 0:1 в огромното дерби освен на испанския, само че и международния футбол. Пиер-Емерик Обамеянг откри с глава в 29-ата минута.

Двата отбора влизат в конфликта в отлична форма, като подредиха по четири следващи победи в Ла Лига. „ Лос бланкос” ще се опитат да създадат поредна крачка към купата, до момента в който каталунците се борят за място в Топ 4.

Разликата сред двата тима е 15 точки, като Барса има и мач по-малко.

Малко след започването на петата минута Валверде проби добре през центъра на терена и насочи надясно към Родриго. Бразилецът опита удар, само че топката спря във външната страна на мрежата. 120 секунди по-късно Винисиус на няколко пъти залъга Араухо вляво и откри Валверде, чийто удар по земя бе отразен с тъга от Тер Стеген.

В 12-ата минута Обамеянг се регистрира с доста, доста сериозен пропуск, откакто от чиста позиция не съумя да преодолее Куртоа. Секунди след пропуща на габонеца Дембеле опита шанса си, само че и той бе развенчан от белгиеца. Феран Торес пък опита техничен удар от към 22-3 метра, само че и той бе неакуратен.

Точно преди да измине половин час игра Усман Дембеле направи добър рейд отдясно и центрира към Обамеянг, който се възползва от нескопосаните дейности на двойката Милитао и Алаба, и с глава откри резултата.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР