Реал Мадрид и Атлетико Мадрид завършиха 1:1 в дербито от

...
Реал Мадрид и Атлетико Мадрид завършиха 1:1 в дербито от
Коментари Харесай

18-годишен измъкна Реал Мадрид от резил срещу Атлетико Мадрид

Реал Мадрид и Атлетико Мадрид приключиха 1:1 в дербито от 23-ия кръг на Ла Лига, на " Сантиаго Бернабеу ". „ Рохибланкос “ приключиха мача с човек по-малко, откакто Анхел Кореа бе изпъден с пряк червен картон в 64-ата минута. 

Марко Асенсио насочи рисков удар в 10-ата минута, само че Ян Облак внимаше и съумя да избави. Минута по-късно Едер Милитао откри Карим Бензема в наказателното поле на Атлетико Мадрид, а французинът стреля, само че прати топката в навън.

Винисиус Жуниор насочи тежък удар в 16-ата минута, само че Марио Ермосо съумя с глава да я отбие.

Яник Караско се опита да изненада Тибо Куртоа в 22-ата минута, само че белгиецът внимаваше, плонжира и избави.

Рейналдо Мандава получи травма в 23-ата минута и бе заменен от Хосе Мария Хименес.

Антоан Гризман центрира рисково от корнер в наказателното поле на Реал Мадрид в 28-ата минута, само че по-късно топката се удари в главата на Хименес и бе изчистена.

Карим Бензема комбинира с Федерико Валверде в 52-ата минута, а той стреля от границата на наказателното поле, само че в навън.

Атлетико Мадрид разви добра офанзива в 61-ата минута. Караско подаде към Гризман, който стреля от границата на наказателното поле на Реал, само че настрана от левия непряк дирек на вратата на Тибо Куртоа.

Две минути по-късно Валверде стреля от въздуха, само че настрана от десния непряк дирек на вратата на Ян Облак.
 
Атлетико Мадрид остана с човек по-малко в 64-ата минута, когато Анхел Кореа бе изпъден с пряк червен картон от съдията Хил Мансано за удар без топка против Антонио Рюдигер. Останаха подозрения, че решението на рефера бе пресилено.

Атлетико Мадрид поведе с 1:0 в 78-ата минута, когато Антоан Гризман центрира от фал в наказателното поле на Реал Мадрид, където Хосе Хименес бе изтърван от Едер Милитао, след което стреля с глава, топката срещна левия непряк дирек на вратата на Тибо Куртоа и влетя в мрежата му.

Реал Мадрид изравни резултата в 85-ата минута, когато Лука Модрич центрира от корнер в наказателното поле на Атлетико, където Алваро Родригес бе изпусна и стреля с глава, топката срещна левия непряк дирек на вратата на Ян Облак и влетя в мрежата му.

Карим Бензема насочи мощен удар в 87-ата минута, само че в ръцете на Ян Облак.

Минута по-късно Орелиен Чуамени стреля от сериозна отдалеченост, в ръцете на Ян Облак.

Реал Мадрид се опита да натисне в добавеното време, търсейки надвит гол, само че по този начин и не съумя да стигне до по-сериозна опасност към вратата на Облак.

След това тъждество Реал Мадрид изостава на седем точки от водача Барселона, който е и с мач по-малко. „ Кралете “ са втори с 52 точки, до момента в който каталунците имат 59. Атлетико Мадрид е четвърти с 42 точки.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР